Wednesday, March 16, 2016

កុំ​ទទួល​ទាន​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​ឆៅ​ច្រើន ព្រោះ​...

មាន​មនុស្ស​ច្រើន​ណាស់​ដែល​និយម​ទទួល​ទាន​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​នៅ​ឆៅ ព្រោះ​ដោយ​សារ​មាន​អារម្មណ៍​ថា​ស្រួយ​ឆ្ងាញ់។ ក៏​ប៉ុន្តែ​អ្នក​មាន​ដឹង​ទេថា នៅ​ក្នុង​បន្លែ​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​ឆៅ សំបូរ​ទៅ​ដោយ​សារជាតិ​ពុល​ម្យ៉ាង​ឈ្មោះ ហ្វីតាត ដែល​មាន​លក្ខណៈ​ដូច​ជា អេប៉ុង។

សារជាតិ​ពុល ហ្វីតាត​នេះ វា​នឹង​ស្រូប​យក កាល់​ស្យូម ដែក និង​ស័ង្កសី ដែល​សុទ្ធ​សឹង​ជា​សារ​ជាតិ​មាន​ប្រយោជន៍​សម្រាប់​រាងកាយ។ ដូច្នេះ​ប្រសិន​បើ​យើង​ទទួល​ទាន​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​ឆៅ​ច្រើន​ពេក អាច​ធ្វើ​ឲ្យ​យើង​ខ្វះ​សារជាតិ​ខាង​លើ​នេះ​បាន តែ​បើ​យក​វា​ទៅ​ចម្អិន​មុន​ទទួល​ទាន​នោះ សារជាតិ​ពុល​ហ្វីតាត​នឹង​ថយ​ចុះ​ផ្ដល់​ឲ្យ​នូវ​សុវត្ថិភាព​ដល់​រាងកាយ៕

No comments:

Post a Comment